Wierszokleta
Image default
Management

Low risk business ideas

 

1: Zorg voor ouderen in uw gemeenschap

In de meeste gevallen gaan professionals in de ouderenzorg van thuis uit dagelijks op huisbezoek bij hun patiënten om hen te helpen met alles van het bereiden van maaltijden tot kleine reparaties aan het huis.

 

Als je een hart hebt voor het helpen van ouderen, kun je er een lucratieve carrière van maken. Je kunt je diensten op de markt brengen via mond-tot-mondreclame, sociale media en advertentiesites zoals Care.com.

 

Hoewel het uurtarief voor ouderenzorg meestal aan de lage kant is, kun je meestal alle uren of dagen werken die je wilt met de juiste combinatie van optredens.

 

2: Rijden voor Uber of Lyft

Rijden voor Uber of Lyft vereist dat u uw huis voor een dag verlaat, en u zult ook een nieuwere, betrouwbare auto moeten hebben. We zijn echter dol op het feit dat het werk voor rideshare zo ongelooflijk flexibel is. Je kunt meestal alle uren of dagen werken die je wilt, en je kunt zelfs voor beide apps (Uber en Lyft) tegelijk rijden. 

 

Hoewel de betaling enigszins onbetrouwbaar kan zijn, betalen zowel Uber als Lyft een specifiek tarief per gereden mijl. Je kunt ook fooien verdienen van gulle chauffeurs, en deze fooien kunnen snel oplopen. 

 

3: Word hondenuitlater of dierenoppas

Websites zoals Rover.com kunnen je helpen om een professionele hondenuitlater of hondenoppas te worden. Je kunt dit platform gebruiken om genoeg diergerelateerd werk te vinden om een normale werkweek te vullen, maar je kunt het ook gebruiken om kortetermijnklussen te vinden om je inkomen aan te vullen.

 

Veel mensen rekenen $29 per nacht of meer om op honden of katten te passen in hun huis en betalen voor het uitlaten van honden varieert. Hoe dan ook, dit is vrij eenvoudig werk dat je kunt opzetten vanuit huis en in je vrije tijd als je wilt.

 

Aangezien de meeste eigenaren van huisdieren niet helemaal de maag of de tijd om nagels knippen, baden, of geef kapsels aan hun dieren, kun je ook optredens vinden als een huisdier groomer. Met een paar kleine aanpassingen aan een badkamer, kelder, of wasruimte, kun je zelfs een full-service hondensalon in je huis hebben.

 

4: Word een reisplanner

Hoewel iedereen een aggregator site kan checken voor de beste prijs om naar Saint Louis te vliegen, kan het plannen van een meer uitgebreide reis te veel zijn voor sommige reizigers.

 

Dit is waar een reisplanner om de hoek komt kijken, die zijn vaardigheden gebruikt om de beste reis te vinden – inclusief vlucht, accommodatie, huurauto, en tours – voor het budget.

 

Hoewel dit werk meestal wordt gedaan door reisagenten, duiken er nu ook steeds meer “travel concierge” diensten op. Met dat in gedachten, kon je aan de slag in deze business met een eenvoudige website en sommige basic marketing tools. 

 

5: Start een huis schoonmaken bedrijf

Met zeer lage overheadkosten en vaardigheden die zeer gemakkelijk te leren zijn, is het schoonmaken van een huis een van de gemakkelijkste bedrijven om te beginnen.

 

Afhankelijk van hoeveel u wilt groeien, is het inkomstenpotentieel vrij onbegrensd. De meeste mensen die huizen schoonmaken kunnen gemakkelijk $25 per uur verdienen, maar het is mogelijk om $50 per uur of meer te verdienen als je snel en efficiënt kunt schoonmaken. 

 

Vraag mensen die je kent in je omgeving om klanten, of post op de Facebook-pagina van je buurt. Zodra u een paar klanten op een rij, zal het aanzienlijk gemakkelijker te vinden meer huizen schoon te maken via mond-tot-mondreclame en verwijzingen. 

 

Zakelijke ideeën voor thuiswerk die de nadruk leggen op specifieke vaardigheden

Sommige home-based business ideeën vereisen dat je een specifieke vaardigheid of jarenlange ervaring hebt. Als u ooit in een specifieke sector hebt gewerkt en u hebt jaren van expertise achter de rug, overweeg dan deze zakelijke ideeën voor aan huis. 

 

6: Start een voice-over bedrijf

We hebben allemaal YouTube-video’s of Netflix-shows gezien waar een verteller de scène of gebeurtenis beschrijft, maar nooit te zien is. Deze persoon wordt een voice-over acteur genoemd. En de business is booming. 

 

Wil je ook meedoen met de actie? Er zijn verschillende manieren om je teen in de entertainmentindustrie te steken, bekijk deze sites hieronder:

 

Back Stage: De grootste lijst van entertainment banen in het land (acteurs, zangers, dansers, enz.)

Kidscasting.com: Heb je een schattig kind? Kidscasting.com geeft dagelijks een overzicht van banen in het hele land waarvoor kinderen nodig zijn.

Mandy.com: Mandy.com geeft een overzicht van voice-over werk, film en TV crew banen, muzikanten, en nog veel meer.

 

7: Engelse les geven aan overzeese studenten

Ik ontmoette onlangs een leraar Engels en vroeg hem waar hij les gaf. Zijn antwoord? 

 

“Oh nee, ik werk vanuit huis en geef les aan studenten aan de andere kant van de wereld in China.” 

 

Wat????

 

Engels onderwijzen was vroeger een baan die mensen aannamen als excuus om te reizen. Nu niet meer. Tegenwoordig, als je kinderen hebt en een huis om te onderhouden, waarom maak je dan geen gebruik van de technologie en leer je studenten online?

 

VIPKid is een online onderwijs en educatief bedrijf gevestigd in China. Chinese ouders willen specifiek dat hun kinderen Engels leren van native speakers, bij voorkeur uit Amerika. 

 

Werk je eigen uren. Verdien tot $22/uur. Je hoeft het huis niet te verlaten.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/catalogusprijzen-auto_s/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/