Zijn antieke sloten nog wel veilig?

Ben je een echte kenner op het gebied van antiek dan zul je geen genoegen nemen met nieuw antiek. Je zult het waarschijnlijk kitsch vinden. Er zijn nog zaken die echt antiek hang- en sluitwerk verkopen. 

Daar zul je echter wel wat moeite voor moeten doen om die te vinden en je zult een bepaald budget moeten hebben om dit hang- en sluitwerk te bemachtigen. Op internet zul je zeker slagen. 

Je zult dan toch extra veiligheid moeten inbouwen bij je ramen en deuren. De ramen en deuren van toen voldoen zeer waarschijnlijk niet meer aan de veiligheids keurmerken die nu gelden. Natuurlijk kun je gerust het originele hang- en sluitwerk gebruiken, maar dan met een extra slot bijvoorbeeld. 

Is het onmogelijk om antiek hang- en sluitwerk te vinden kijk dan, ondanks jouw afkeer van nep, 

naar antiek gemaakt hang- en sluitwerk. Het ziet er niet nep uit. Het is veilig en degelijk en het wordt op maat gemaakt. Vooral messing gebruikt men om zaken een oude look te geven, het geeft een bronzen kleur en een antieke uitstraling.

 

 

 

 

Extra beveiliging van raambeslag

Tevens kun je alle klapraampjes en bovenlichten voorzien van deugdelijk raambeslag. Kies voor messing als je de oude uitstraling van je huis wilt behouden.

Messing geeft raambeslag een bronzen en antieke uitstraling. Wanneer je kiest voor ijzer, dan zal dit ijzer vaak geroest lijken voor een oude look. Naast de materialen messing en ijzer worden hout en koper vaak gebruikt om het hang- en sluitwerk antiek te laten lijken.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/blog/

Soorten keyloggers

Een hardware keylogger is een klein apparaat dat dient als een connector tussen het toetsenbord en de computer. Het apparaat is ontworpen om te lijken op een gewone toetsenbord PS / 2 connector, onderdeel van de computer bekabeling of een USB-adapter, waardoor het relatief makkelijk is voor iemand die het gedrag van een gebruiker wilt monitoren om een ​​dergelijk apparaat te verbergen.

 

Spionage software met keyloggers

Keyloggers worden vaak gebruikt als een spyware tool door cybercriminelen om persoonlijk identificeerbare informatie (PII), login credentials en gevoelige bedrijfsgegevens te stelen. Keylogger recorders kunnen ook door de werkgevers worden gebruikt om de computeractiviteiten van de werknemers te observeren, de ouders om hun internetgebruik van kinderen te controleren, de mogelijkheid om ongeoorloofde activiteiten op hun apparaten of rechtshandhavingsinstanties bij te houden om incidenten met betrekking tot computergebruik te analyseren. Deze toepassingen worden in verschillende mate ethisch of passend beschouwd. 

 

 

 

http://keyloggertool.nl/